Kempunan..

Irah Aizi
Thursday, September 03, 2009

SAKITNYE HATIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Di bulan puasa ni pulak SS501 nak dtg!!
tak ke sengal namanye tu!? Kenape dtg skrg!!??

Tp bukan salah mereka.. Saya faham!
Dorang tak plan sgt pun fan meeting ni, just in the sudden, alang2 dorang sampai Malaysia ni, buat la..kn? kn?
Yang salah sekarang ialah Warner Music!!!
Sengal, bengap, bebal kerana buat time orang nak buka puasa.
At least buat la petang, Before 6PM ke..
Or Malam (walaupun xleh pegi) tp Logik la sikit! Sekarang bulan puasa.
Ape la Warner Music ni!!!!!!

I sedih+marah+kecewa+menyesal+geram sume lah! sbb xdpt tengok diorg.
nak tengok dorang!! Tolong lah paham!!
Kak Aiza, Farrazurin, Hanan, Nasreen, sume tau mcm ne perasaan I sekarang!
Betape mau nye saye bertemu dengan HyeonJoong dgn HyeongJoon tu!!! Jongmin skali! Ohoh! Tidak lupe kepada Youngsaeng dan juge Kyujeong!
Tapi yang paling nak jumpe SUME lah!!
Hahahahahaha....

4Hari dorg dekat Malaysia (cuti2 Malaysia dekat Kota Kinabalu sambil menangkap2 gamba utk DVD mereka)
4HARI!!! and I don't know that they are here!!!! Sialan! Goblok!! Brengset!!!

Tengok la ni! betapa gumbira nye mereka dekat KLIA ni...
Padahal mereka tak tahu betapa sedih dan hampa nye Beta berada dirumah(tido/Beradu :D )


Huh! Dah la! tukar topic!
Sedih lg ade la psl mereka ni!

Sedih2 saye pun, sempat la nk menulis surat untuk mereka.

"Luahan hati peminat yang malang"

SS501들, 미안해요 FanSigning안갔어. 많은 돈이 없으니까 못가요. 미안!!!
가고 싶지만 안돼는데!!!
나중에, 여기 이리와 요! 기다릴거야!!!

Tu je lah surat I utk mereka. (sikit je, tp meaningful!) Hopefully ade la makhluk Tuhan yang baik, bole bagikan surat ni dekat SS501.
(Possible ke?!)

Ok! Sekarang, cite dalam klas pule...
Disebabkan bengang marah sedih hampa sbb tak dapat tengok SS501, so dalam klas td tak concentrate langsung pun. Main SMS, cikgu tengah mengajar, Hanan call. Borak lak ngan Hanan (nasib baik timing Hanan hebat, cikgu dh abes mengajar dh time tu, tggl bwt tutorial je)
Pastu ape lg ek..????

Tapi saye cube jugak sedaye upaye menumpukan perhatian dlm klas Economy td.
Nasib baik bulan puasa, Allah kuatkan semangat saya belajar.
Alhamdulillah!

Pastu time Addmath, Ah! BOSANNYE TAJUK!!!
Statistic yang menyakitkan hati!! Banyak gile kene tulis! (saye xsuka tulis! menaip ok la huhu)

Time buat tutorial statistic ni, lecturer keluar kejap...
Ape lg... tgk la klas...

(Kene la ade muke I, blog sape sekarang ni!!???)
SUME BEBORAK. Segelintir manusia je yang buat keje.
Seperti... Ira(buat keje xikhlas), Rowena, Alia, Jocelyn, Jonathan Wong, dan ade 3musketers Indian kat belakang.
Baha dengan Salleh(Orang Oman) dah balik. Dorang cabot lari dulu.. Buhuhahahaha...
(diye takot kot, sbb I suke kacau Salleh tu.. hahahah.. Kesian diye keen dera oleh saye)

Tengok la geng Ken Hao tu, Siap buat group lg...
Bak kate Sya 'macam kite satu geng zaman muda2 dulu, dekat sekolah menengah, pantang cikgu xde je, terus pusing kerusi kebelakang dan gossip!"

Gamba ni nak menunjuk2 spec baru! :D
Sambil tengok Jonathan Wong. Hahahahaha (tengok la mate I tengok kt sape, Smart gle angle nye!)

Ahah! ni time 1 tutorial dh siap sbenanye...
Pastu lg satu tutorial tu tiru jawapan.
Kat Umah ade lg 2 tutorial. Sabtu ahad la buat :D
(Tangguh je keje!)

Pastu time kebosanan ade pulak free show classmate gile 2 ekor ni!! hahahah...
Si Nicole dengan Dennis gile meroyan ni!! Hahah..

Bergadoh2 sambil menconteng2 papan putih.
Abes marker Mr. KC. Hahahahah

BErgadoh2, siap ade si See Kay record lg pergadohan mereka ni!
hahahah.... Siap berkejar2an keluar masok kelas.
Mr. KC hanya mampu melihat kerenah mereka berdua.

Last2...~

Ahah! Padan muke, lecturer marah suruh padam papan putih!! hahahahahaha....
Kan dh kene!?
Serve you right! Muhuhahahah....
(Manade Mr. KC marah, dorang yang padam sendiri tanpe dikerah. Ahaks!)

Memang dlm klas td BISING ya amat! Tahap mega punye bising.
Si Chinese-eans ni la punye keje!!!
Siap sempat berlari berkejaran lupakan segala duka digunung yang mekar kanda ku puja lg tu!!!!
(wah! lame xnyanyi lagu dindaaaaaa.. kandaaa... berlagu kita berdua)

Tu je la utk harini...
Ape2 pun mmg I BENGANG GILEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

NAK BUNUH DIRI!!!!
AAAAAAAAAAA.....!!
OPPA! NANTI DTG LA LAGI!!!
JEBAL!

Read Users' Comments (3)

3 Response to "Kempunan.."

  1. sya\(",)/ Says:
    September 4, 2009 at 9:01 AM

    buat pent je aw bengke ngn ss501 tu..die elok je happy..
    sedekit pon x tau ae fan yg gile meroyan cm awk ni..
    buat abeh bogheh je kak oi~~

    ahaa!!awk igt gak ek yg kite tules pusing kusi tu..
    igtkn awk x nmpk..
    yela..dlm msg x bls pon..
    huhu...

  2. penglipur lara says:
    September 4, 2009 at 10:39 PM

    my dear..
    bwk btenang (pdhal ati ku meronta2 mau pegi)
    hahhahaa

    kte nk pegi!!!!
    but wat 2 do im in nilai!!!
    shit!

  3. Ira The Antagonist says:
    September 4, 2009 at 10:41 PM

    sya :: Kite igt sbb kte yg buat situasi tu... hahaha

    Penglipur lara :: awaaaakk!! jgn mencarut kt blog kite!!!