~Topic tiga rasa~

Irah Aizi
Sunday, September 13, 2009

Topic tige rasa ni mengisahkan 3 perkara yang berlaku. Happy, Sedih and so funny(accent Rowena)...

♥Topic rasa pertama : Berbuka ala Korea


Jal Mokhaesseumnidaaaaaaaa~~~~

Muhuhahahahaaahahahahaha....

Disebabkan I dah beli chopstik besi yang cantik lagi menarik lagi tertarik lagi top!
Maka dengan ini....
Cara makan I pun bertukarlah menjadi style Korea...

Ngehehehehe...

Ni la chopstiknye..
Sangat cantik sekali ye..?

Ni ha! Care saye pegang!
Cantik kan tangan saye??
(ape yang cantiknye...??hmmm....)
Tapi... xnampak ke?
ke'sweet'an tangan saya memegang chopstik besi tu!!!
Macam korean betol je..
Ahaks~

♥Topic Rasa Kedua : Kisah Kawan Baik I

Teman!! Jangan la nangis...
Burok la mukenye.....
Haiz~~

Kesian kawan I!!
TAK GUNA PUNYA PENCURI!!! diye telah mencuri harta pusaka kawan saya!
aku doakan kau tertangkap oleh CCTV bank tu so that polis akan tangkap kau!!
Kau kene bayar ganti rugi kat kawan saya tau tak!?
Yang kau jahat sangat ni kenape ha!!??
Dah la bulan puasa! Patut bulan puasa beramal la sikit..
Amar Makruf Nahi Mungkar!
(kecuali la kalau kau bukan Islam -_-")

Eeee.... TAPI... tapi..
kesian la kawan I tu!!!
Tup tup.. harta pusaka kawan saya tu dah di copet oleh iblis bertopengkan manushia tu...
HUH!!! Baghaaaaaal betul la diye tu!!!

Teman! I akan doakan supaya kamu ketemu kan harta pusaka mu itu ya?!
Semoga iblis bertopengkan manushia itu dilaknati oleh Allah SWT.
(walaupun xbaik mendoakan keburukan org...)

Ya Allah yang Maha Adil dan mengasihani, Ketemukan baliklah harta pusaka kawan baik saya itu, supaya dia boleh menggunakan nye dengan baiknya.
Amin....

♥Topic rasa ketiga : Presentation yang kelakar

Buhuhahahahhahahahahahahah (gelak dulu)
Mmg xpenah dibuat dek orang!!!

Mr. Raja was soooo funny!

Ira :
Hello, my name is Maz Shairah Mohamed Aizi.
Pilihanraya dijalankan 4tahun sekali dan pengundi harus lah berumur 21 tahun ke atas.

Raja Mohan : OK! NEXT! Thank you!

THE PRESENTATION IS SOOOO SHORT!!
Kalau tau la, xpayah susah2 buat ayat panjang2 ni....
haiz~
Sbb masa xdek kn..
The time is too short, and many students..
So, sikit je la present nye..

Look at Ken! He even have the time to pose at my camera!
But I don't know what he was trying to do...?
Why he pose like that...???
He also speak (body language, since he is in front, so cannot chat loudly) with me and ask wether he did well or not.
He asked that since I said his accent in Malay is so nice!
Hahahahahhahahahaha..
And he take that seriously...
When I was going home also he said 'Jumpa Lagi!'
Hahahahaha..
He started speaks malay with me.
Though he speaks english with me before....

This one is Jonathan Wong.
he also speaks sooo short...
Since the PC we are using was See Kay's PC, so Jonathan Wong as his friend have to take care of the PC..
So while everybody were doing the speech, he monitored the PC..
Ngahahahahah..
Thank you! Jonathan Wong the assistant of the day!
Ahah!!

And Thank You Ryan for lending us your PC!
Sorry for the 'No need to scan the virus, just continue!'
(selambe je I ckp mcm tu kat Jonathan Wong, padahal tu PC Ryan...)
Mcm PC sendiri je.. Kalau ade ape2 virus baru kt PC Ryan, abesla.... I will be dead!

Ok! Ok!
Tu je la arini ye...
nak sambung buat assignment!!

Tata~ Titi~ Tutu~

Ya Allah! Tunjukkan lah keadilan mu!
Amin!

Read Users' Comments (3)

3 Response to "~Topic tiga rasa~"

  1. penglipur lara says:
    September 14, 2009 at 2:22 AM

    oh..itukah die si ken 2..
    maap mukanya kurang jelas sih..(apehal aku ckp indon ni)

    kembali kpd siaran malaysia (oh tnh airku)..

    cantik r chopstick 2..
    nnt mlm kang kte rompak umah awk smate2 nk curik chopstik..

    baik sork elk2..

  2. Ira The Antagonist says:
    September 14, 2009 at 2:48 AM

    alaa.. ye la.. nnt kte tngkp gambar dye jelas2 ye...
    jgn risau...
    kite kn dh rapat dgn dye...
    'Jumpe lagi!'
    hahahahahhahaha...

    jangan cube2 mencopet chostick ku!!!
    oh tidak!!!!
    Chopstik kesayangn ku!!

  3. sya Says:
    September 14, 2009 at 1:55 PM

    heeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm